İlyas Arıkan

İlyas Arıkan

Engellinin Sesi
ilyasarikan4848@gmail.com

Nuri Arıkan

11 Ekim 2022 - 13:44

Fethiye’de dayanışma ve paylaşma kültürü yüksektir. Özellikle Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) birleşmeleri, ortak projeler yapmaları ve dayanışmaları ile birçok etkinlik ve yatırımlar yapılmış ve başarılmıştır. Engelliler için kurulmuş birçok dernek, kuruluş ve yardımseverler de vardır. 

Ben bugün Rahmetli Nuri Arıkan’ı anmak istiyorum. 

Nuri Arıkan'ın Engelliler için yaptıkları, hizmetleriyle unutulmaz. Fethiye zihinsel engelliler derneğinin kurucusudur ve onursal başkanıdır. Merhum Nuri Arıkan amcamızın adı yaşatılmalıdır. Fethiye’de herhangi bir yer, sokak veya caddeye adı verilebilir. Aynı zamanda yeğeni Emrah Doğu, Nuri Arıkan hayrına geçtiğimiz  Nisan Ayında Fethiye Turizm Otelcilik Okulunda bir hayır yemeği düzenledi. O gün ben de katıldım. Fotoğraf o güne aittir; ben engelli İlyas Arıkan, Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Nejdet Yaman, genç bir arkadaşımız, köylüm dayanışmamıza katkı veren ve Fethiye Alzheimer Derneğinde görevli germotolog (yaşlı bakım) Sinan Arıkan  ve değerli iş insanı hayırsever Emrah Doğu abimiz ile beraberiz.

Engellilerin halinden engelli anlar. Sizin de bize yazacaklarınız olursa ilyas.arikan4884@gmail.com adresine mail yazabilir ya da Göcek Gazete’ye iletebilirsiniz.


Bu yazı 642 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum