Ukrayna Antalya Konsolosu Vali Orhan Tavlı'yı ziyaret etti

Muğla’ya gelen Ukrayna Antalya Konsolosu Emir Rustamov ve beraberindeki heyet Muğla Valisi Orhan Tavlı’ yı makamında ziyaret etti.

Ukrayna Antalya Konsolosu Vali Orhan Tavlı'yı ziyaret etti
21 Mayıs 2021 - 15:39
MUĞLA- Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Muğla’ya gelen Ukrayna Antalya Konsolosu Emir Rustamov ve beraberindeki heyet Muğla Valisi Orhan Tavlı’ yı makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Orhan Tavlı, Muğla’nın tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri hakkında bilgi verdi.
Vali Orhan Tavlı, Muğla’nın turizm ve tarımda güçlü potansiyele sahip olduğunu bu nedenle tarım ve turizmi birleştirerek ekoturizmi ön plana çıkarmak amacıyla çalışmalar başlattıklarını ifade etti.
Dünyada eşine az rastlanır doğal güzellikleri ve özellikleri ile Muğla’nın çok özel bir kent olduğunu ifade eden Vali Orhan Tavlı, tarihi ve kültürel geçmişinin de çok eskilere dayandığını belirtti
Ukrayna Antalya Konsolosu Emir Rustamov, Ukraynalı ziyaretçiler için Muğla’da bulunan ören yerlerinde yapılan sesli tanıtımlarda Ukraynaca seslendirmelere yer verilmesi yönünde taleplerini Vali Orhan Tavlı’ ya iletti.
 
Ziyarette iki ülke arasında turizm ve ticaret alanında karşılıklı işbirliğine de değinildi.
 
Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Muğla İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Filiz Karacaağaç, Marmaris Ukrayna Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Olena Topçu bulundu.
Bu haber 415 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MUĞLA'DAKİ ŞABAN ATAŞ CİNAYETİNDE KİMLER TUTUKLANDI?
MUĞLA’DAKİ ŞABAN ATAŞ CİNAYETİNDE KİMLER TUTUKLANDI?
Fethiye Göcek Tüneli'ne 5 ayda 2 zam! Yeni geçiş ücreti ne kadar oldu?
Fethiye Göcek Tüneli'ne 5 ayda 2 zam! Yeni geçiş ücreti ne kadar...