Açılışa CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem,Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş,ilçe başkanı Bilal Sarıhan Geçmiş dönem CHP Muğla millet vekileri Burak Erbay Ali Arslan ,belediye meclis üyeleri TSK lar ve vatandaşlar katıldı. saygı duruşu ve İstiklal Marşı ve konuşmalar sonrasında Halk Market açılışı gerçekleitirildi.
Belediye Başkanı Sezer Durmuş "bu gün burada üreticimiz tüketicimiz için kıymetli bir açılışı gerçekleştirğimiz Halk market ve Halk kafe sadece bir satış noktası değil dayanışmanın emeğin ve yerel kalkınmanın somut bir örneğidir.ilçemizde bir ilki gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. bu proje halkımızın doğal,organik ve yöresel ürünlere uygun fiyata ulaşa bilmeleri amacıyla hayata geçirildi burada satılan her ürün toprağımıza emek everen üreticimizin kooperatifizdeki emek veren kadınlarımızı alınteridir.sadece kooperatif ürünlerinin satıldığı bu markette hedefimiz nettir üreticilerimize doğrudan destek olmak halkımıza kaliteli ve uygun fiyatları sunmaktır. bizim belediyecilik anlayışımız tamda budur. halk için ,ekmek için yerel kalkıma için çalışmaktır.tabikide sadece halk market değil önümüzdeki günlerde 3. halk evimizi söyütlüyurt mahallemizde ardından yine merkez mahallemizde 4. Halk evimizin açılışını ve bayram sonuda Halk ekmek fırınımızın açılışını gerçekleştireceğiz önümüzdeki hafta deneme ürütimine başlayacağız bayramdam sonrada istediğimiz takdirde 45bin kapasiteli bir fırınımızı sizlerin hizmetine açacağız. eksikliklerimizi biliyoruz bu eksikliklerimizde en kısa sürde tamamlayacağız."dedi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem " iki ay öncesinde organize etmiştik. o zaman istanbul belediye Başkanımız Ekrem İmamoğluna bir operasyon gerçekleşmişti ondan dolayı açılışı öteledik ve bu gün gerçekleştiriyoruz. bu günde buraya geldiğimde çok güzel hizmetler olduğunu gördüm. şunu bilmenizi isterim bizim belediyelerimize ne kadar baskılar olursa olsun bizim belediyelerimiz örğütünün gücü ileçok güzel hizmetler vermekte. gerçekten belediyelerimiz üzerine çok büyük baskılar var kince düşmanca uygulamalar yapmalarına rağmen bizim belediye başkanlarımız çok güzel hizmetler vermekte. ben bu çalışmaları gördükçe tüm belediye başkanlarımızı kutluyorum. CHP li belediyerin olduğu her bölgede vatandandaşlarımız mutluluk içinde yaşayacak almadığı hizmetleri alacaklar. görmedikleri saygıyı görecekler buna emin olun bizim gittiğimiz her yerde her dokunduğumuz vatandaş bize bunu yansıtıyor. yıllardır iktidar partisinin yönetiminde olan belediye ler aslında her imkanı yaratabilecekken bu gün Dalaman Muğla da trizimde istediği aktkıyı alamamış pozisyonda bu ayı onlara yeter. Marmaris Fethiye kadar değeri olması gerekirken hakettiği aya alamadığından bu durumda Sezer Başkanım beş yıl içerisinde Dalaman'ın hak ettiği payı alacaktır. bebeldiye başkanlarımız önce halk diyor. ve önce yandaş demiyor bizim tek isteğimiz iktidar olmak iktidar olmak yürekleri ve cesaretleri varsa sandığı getirir milletin önüne koyar bizden korkmayın cesaretiniz yüreğiniz varsa erken seçim sandığı vatandaşın önüne koyun "dedi.
YEREL HABER
Yayınlanma: 30 Mayıs 2025 - 21:20
Sosyal belediyecilik anlayışının örnek uygulamalarından biri olan "Halk Market" açıldı
Dayanışma ve paylaşma kültürünü sadece yıl boyunca değil, bayram günlerinde de yaşatmaya devam eden Dalaman Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışının örnek uygulamalarından biri olan "Halk Market", ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında yer alarak gönülleri ısıtıyor.
YEREL HABER
30 Mayıs 2025 - 21:20
İlginizi Çekebilir











