Aranıyorlardı ağaca asılı cesetleri bulundu

Göcek’te ormanlık alanda ağaca yan yana asılı vaziyette bir kadın ve bir erkeğin cesedi bulundu. Cesedi bulunan kişilerin Cuma günü ortadan kayboldukları ve o günden beri arandıkları belirtiliyor.

Aranıyorlardı ağaca asılı cesetleri bulundu
10 Mayıs 2021 - 23:52 - Güncelleme: 11 Mayıs 2021 - 12:06
İddiaya göre, Fethiye’nin Göcek Mahallesi İnlice mevkinde yaşayan, evli ve 2 çocuk babası S. K. ile evli ve 2 çocuk annesi S.O., Cuma günü ortadan kayboldu. O günden sonra kendilerinden haber alınamazken, bugün akşam saatlerinde Jandarma ekiplerine Göcek’te   su deposuna yakın alanda ağaca asılı vaziyette iki kişinin olduğu ihbarı geldi.
İhbar üzerine Göcek’te bulunan su deposunun bulunduğu bölgeye gelen jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri, deponun üst bölümünde ağaca asılı vaziyette bulunan iki kişinin öldüğünü tespit etti.
Ağaçta asılı vaziyette bulunanların, Cuma günü ortadan kaybolan S. K. ile S.O. oldukları iddia edildi. Evli ve 2’şer çocuk sahibi olan ikilinin, uzaktan akraba oldukları, birlikte yasak aşk yaşadıkları ve Cuma günü birlikte kaçtıkları iddia ediliyor. Olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğu araştırılıyor.
Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı inceleme sonrasında  kesin ölüm sebeblerinin incelenmesi için cesetler Muğla Adli Tıp Kurumuna göderildi. Jandarma olay ile ilgili olarak soruşturma başlattı.
 
Bu haber 1009 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MUĞLA'DAKİ ŞABAN ATAŞ CİNAYETİNDE KİMLER TUTUKLANDI?
MUĞLA’DAKİ ŞABAN ATAŞ CİNAYETİNDE KİMLER TUTUKLANDI?
Fethiye Göcek Tüneli'ne 5 ayda 2 zam! Yeni geçiş ücreti ne kadar oldu?
Fethiye Göcek Tüneli'ne 5 ayda 2 zam! Yeni geçiş ücreti ne kadar...