CHP'den İki bin aileye gıda yardımı

Desteksiz tam kapanmada günlük yevmiye ile hayata tutunmaya çalışan mağdur ailelere Fethiye CHP’den yardım eli.

CHP'den İki bin aileye gıda yardımı
08 Mayıs 2021 - 15:22 - Güncelleme: 12 Mayıs 2021 - 18:23
Desteksiz 17 gün tam kapanmanın ardından aileleriyle zor günler yaşayan binlerce insan, Türkiye’nin gündeminden düşmüyor. CHP Fethiye Örgütü, 2000 aileye temel gıda paketleri dağıttı. Ayrıca günübirlik yevmiye ile hayatını sürdürmeye çalışan ancak yasaklardan ötürü mağdur olan vatandaşlarda tespit edilerek gıda yardımında bulunuldu. 
CHP Fethiye İlçe Örgütü tarafından kilolarca hazırlatılan gıda paketlerinde kuru bakliyat, fasulye, nohut, prinç, makarna, çay, şeker, kahve, yağ, un, kuru tatlı gibi temel gıda ürünleri yer alıyor. Ayrıca patates, soğan ve meyve de ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor.
CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, “İnsanları kaderlerine terk eden AKP’nin bahaneleri bitmez. Pandemi süreci diyoruz ama halk zaten ekonomik krizle boğuşuyordu ve halen bu kriz sürüyor. 17 Günlük bu kapanma başta esnaf olmak üzere birçok kesimi perişan etti. Özellikle hayatını günlük yevmiye ile kazanan insanlarımızı vurdu. Bunun için çalışma başlattık ve tek tek tespit ettik. CHP örgütü olarak yönetim kurulu üyelerimiz, gençlik kollarımızla bu süreçte ihtiyaç sahiplerine 2000 adeta gıda kolisi ile destek olmaya çalıştık. Sizin aracılığınız ile sesleniyorum. Olan olmayana versin, paylaşalım” dedi.
 
Bu haber 462 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Fethiye Göcek Tüneli'ne 5 ayda 2 zam! Yeni geçiş ücreti ne kadar oldu?
Fethiye Göcek Tüneli'ne 5 ayda 2 zam! Yeni geçiş ücreti ne kadar...
Gezi Dönüşü Midibüs Devrildi 22'si öğrenci 25 Yaralı
Gezi Dönüşü Midibüs Devrildi 22'si öğrenci 25 Yaralı