Deneyimli turizmci Atilla Karaburçak, Oyster Residences Hotel yönetiminde

Turizmi, diş hekimliğine tercih eden, deneyimli yönetici Atilla Karaburçak, Fethiye Ölüdeniz'de bulunan Oyster Residences Hotel'de, yönetim danışmanı olarak görev aldı.

Deneyimli turizmci Atilla Karaburçak, Oyster Residences Hotel yönetiminde
10 Mayıs 2021 - 15:49 - Güncelleme: 10 Mayıs 2021 - 22:57

FETHİYE- Turizmi, eğitim gördüğü diş hekimliği mesleğine tercih eden Atilla Karaburçak, Fethiye Ölüdeniz'de bulunan Oyster Residences Hotel'de, yönetim danışmanı olarak görev aldı. Öğrencilik yıllarında 1972 yılında başladığı turizmden kopmayan ve önemli tesislerde başarılı bir şekilde yöneticilik yapan Atilla Karaburçak, engin deneyimi ile pandemi döneminde Oyster Residences Hotel’in geleceği için çalışacak. Bir çok sosyal kuruluşta yer alan Bodrum Skal Kulübü kurucusu ve eski Başkanı olan Atilla Karaburçak, Türkiye Skal Kulüpleri Milli Komite Genel Sekreterliği yaptı.

TURİZMİ TERCİH ETTİ
Turizmi, eğitim gördüğü diş hekimliği mesleğine tercih eden ve öğrencilik yıllarından itibaren sektöre emek veren Atilla Karaburçak’ın ilk profesyonel işi, İstanbul Hilton Otel’de departman kasiyerliğiydi.
1972 yılında turizmciliğe başlayan Karaburçak, Hilton’da yakaladığı training fırsatı ile 6 yıl boyunca normal iş saatlerinin dışında hergün 4 saat boyunca hemen hemen her departmanda çalıştı.
1988 yılında üniversite stajını tamamlamak için mesleğe ara veren Karaburçak, 1980 yılında stajını tamamlayarak diş hekimi olmasına karşın, mesleğe geri döndü ve Taksim Gezi Otel’de resepsiyonist olarak göreve başladı.
Atilla Karaburçak daha sonra meslek yaşamını şöyle sürdürdü
1980 - 1982 La Major Restaurant İstanbul
1979 - 1985 Gezi Hotel - İstanbul
1985 - 1987 Taksim Eresin Hotel - İstanbul
1987 - 1988 Riva Hotel – İstanbul
1988 - 1989 Hv1 Aquarıus Holiday Vıllage – Alanya
1989 - 1991 Arıes Hotel – Fethiye
1991 - 1994 Azka Hotel – Bodrum
1994 - 1997 Samara Hotel – Bodrum
Pomelan Tourism İşletmeleri,
1997 - 1999 Stg - Pomelan Tourism - Bodrum
Club Pomelan Çeşme
Sunshine Hotel&Apart Bodrum
Sunshine Hotel&Apart Kuşadası
Simena Sun Village Kuşadası
Sun Villas Ovacık Fethiye
2000 - 2003 Nurol Otelcilik ve Turizm A.Ş
Hotel Asena – Kuşadası
2004 - 2006 Hotel Marin-A Turgutreis Bodrum
2006 - Royal Marin Resort - Bodrum Gümbet, Özyılmaz Turizm San. Ve Tic. Ltd. Şti

Evli ve üç çocuk babası olan Atilla Karaburçak'a, Oyster Residences Hotel'de yeni görevinde başarılar diliyoruz.

OYSTER RESIDENCES, ÖLÜDENIZ, FETHIYE HAKKINDA
Ölüdeniz’in ünlü Belcekız Plajı‘nın yanında, denize sıfır bir mesafede bulunan Oyster Residences’ın, el işi örtüler ve Günsenin Hanım’ın yaptığı tablolarla süslü bahçesinde dinlenirken; yamaç paraşütü yapan maceraperestlerin gökyüzü yolculuğuna ve yere iniş heyecanırı izliyorsunuz.
Geçtiğimiz yıllarda, The Guardian Magazine tarafından dünyanın en güzel küçük otelleri arasında dördüncü gösterilen butik özel belgeli bir işletme olan otel, sade ve şık tasarımlı odalarıyla kendine hayran bırakıyor.
Özel işlemeli yatak örtüleri ve perdelerle donatılan odalarda, abajurlar ve köşe lambaları dışında bir aydınlatma kullanılmaması odalara oldukça romantik bir hava katıyor.
Özellikle balayı çiftlerinin yoğun olarak tercih ettiği bir otel olan Oyster Residences’da bu çiftler için odaları mevsim çiçekleri ile süsleme, odaya kahvaltı gibi özel imkânlar da sağlanıyor.
Cevresi zeytin ağaçları ve begonvil çiçekleri ile çevrili yüzme havuzunun kenarında yer alan küçük kitaplık yer alıyor. Ölüdeniz’in kalabalığından kaçıp, sakinlik aradığınızda, ister havuz başında bulunan hamaklara isterseniz de rengârenk ahşap şezlonglara uzanarak kitap okumak harika bir deneyim oluyor.
Dalaman Havalimanı‘na 60 kilometre mesafede yer alan otel çevrede gezilecek yerlere olan yakınlığıyla da dikkat çekiyor.
Otelin birbirinden güzel yemeklerini tadabileceğiniz zengin mutfağı bulunuyor. Sabah kahvaltısında açık büfe i sunan otelde, öğle ve akşam yemekleri için Türk mutfağının en özel tatlarının yannda taze balıklar ile farklı lezzetleri deneyebiliyorsunuz.


Bu haber 932 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MUĞLA'DAKİ ŞABAN ATAŞ CİNAYETİNDE KİMLER TUTUKLANDI?
MUĞLA’DAKİ ŞABAN ATAŞ CİNAYETİNDE KİMLER TUTUKLANDI?
Selahattin Aydın vefat etti.
Selahattin Aydın vefat etti.