CHP Ortaca İlçe Başkanı Tezcan; "Ağaç katliamına derhal son verin"

CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan, Ortaca Belediyesi’nin çocuk parklarında düzenleme yaparken uzun yıllardır dikili olan ağaçları keserek katliam yaptığını belirterek, “Ağaç katliamına derhal son verin. Parklarda bilinçsizce düzenleme yaptığınızdan dolayı ne ağaç ne de yeşillik kalacak” dedi.

CHP Ortaca İlçe Başkanı Tezcan; "Ağaç katliamına derhal son verin"
07 Mayıs 2021 - 21:36 - Güncelleme: 12 Mayıs 2021 - 18:23
CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan yaptığı açıklamada, bilindiği üzere bir süredir Ortaca Belediyesi ilçemizdeki çocuk parklarında bilinçli bilinçsiz düzenleme adı altında çalışmalar yürütüyor. Bu çalışmalar yapılırken herhangi bir araştırma yapmadığını gözlemlemekteyiz.
En iyi parklarda oynamak tabi ki çocuklarımızın en doğal hakkı. Ne yazık ki Ortaca Belediyesi çocuk parklarında düzenleme çalışması yaparken yıllar önce dikilen ağaçları keserek katliam yapmaktadır” dedi.
Bunun son örneğinin Terzialiler mahallesindeki Vahit Dağdelen Çocuk Parkı’nda şahit olduklarını belirten Evren Tezcan, “Ortaca Belediyesi burada ağaç kıyımı yapmakta. Kaldı ki Vahit Dağdelen Çocuk Parkı’nda yaklaşık 2 ay önce oyun gruplarında ve zeminde yenileme çalışması yapıldı. Yere döşenen malzemeler bir haftada deforme oldu. Yeniden düzenleme yapacaktınız 2 ay önce neden masraf ettiniz” dedi.
“Biz CHP’li meclis üyelerimizle ilk meclis toplantısında gündeme getireceğiz ama pandemi yasaklarından dolayı meclis toplanmıyor” diyen Evren Tezcan sözlerine, “Buradan sizlerin aracılığı ile Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’e sesleniyorum. Ağaç katliamına derhal son verin. Parklarda bilinçsizce düzenleme yaptığınızdan dolayı ne ağaç ne de yeşillik kalacak” diye tamamladı.

 
Bu haber 349 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MUĞLA'DAKİ ŞABAN ATAŞ CİNAYETİNDE KİMLER TUTUKLANDI?
MUĞLA’DAKİ ŞABAN ATAŞ CİNAYETİNDE KİMLER TUTUKLANDI?
Fethiye Göcek Tüneli'ne 5 ayda 2 zam! Yeni geçiş ücreti ne kadar oldu?
Fethiye Göcek Tüneli'ne 5 ayda 2 zam! Yeni geçiş ücreti ne kadar...