Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak Bodrum tatilinde!

Sosyal medya paylaşımları ve birbirlerine olan aşklarıyla sık sık magazin gündemine gelen Ceyda Düvenci ile kendisi gibi oyuncu eşi Bülent Şakrak tatil sezonunu açtı

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak Bodrum tatilinde!
18 Mayıs 2021 - 11:58
BODRUM - Sosyal medya paylaşımları ve birbirlerine olan aşklarıyla sık sık magazin gündemine gelen Ceyda Düvenci ile kendisi gibi oyuncu eşi Bülent Şakrak tatil sezonunu açtı. Bodrum Gümbet'te bir otelin plajında görüntülenen çift, dostları Tanem Sivar ve eşi Edhem Dirvana ile sohbet etti.
SAATLERCE SOHBET ETTİLER
Düvenci, dostları Tanem Sivar ve eşi Edhem Dirvana ile birlikte oturup saatlerce sohbet ederken; çocukları Okan Ali, bakıcı gözetiminde oyunlar oynadı.
YERİNDEN KALKMADI
Saatlerce oturduğu yerden kalkmayan 44 yaşındaki Düvenci, günü plajın şezlongunda oturarak bitirdi.
Ceyda Düvenci bir ara geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne olan Tanem Sivar ve büyük oğlu Süleyman'ın fotoğraflarını çekti.
KENDİNİ DENİZ BIRAKTI
Son olarak 'Sefirin Kızı' adlı dizide rol alan Bülent Şakrak ise sıcaktan bunalınca kendini iskeleden denize bıraktı.
ESTETİK İTİRAFI
Öte yandan Ceyda Düvenci, birkaç gün önce 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına katılmış ve estetik ile ilgili; "Hiç estetiğim yok. Kök hücre yaptırdım sadece. Kulak arkasından hücreni alıyorlar, protein kaplarının içinde çoğaltıp deri altına veriyorlar. Normalde her sene yapılması gerekiyor ama aşırı ödlek biriyim" diye konuşmuştu.
"SONSUZ AŞK BUNU GEREKTİRİR"
Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen çiftten Düvenci, geçtiğimiz haftalarda eşi Bülent Şakrak'ı dudağından öptüğü bir pozu yayınlamış ve "Çünkü sonsuz aşk bunu gerektirir. Aşkına sıkı sıkı sarıl" notunu düşmüştü.
Bu haber 777 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MUĞLA'DAKİ ŞABAN ATAŞ CİNAYETİNDE KİMLER TUTUKLANDI?
MUĞLA’DAKİ ŞABAN ATAŞ CİNAYETİNDE KİMLER TUTUKLANDI?
Selahattin Aydın vefat etti.
Selahattin Aydın vefat etti.