BODER'in yeni başkanı Ömer Faruk Dengiz oldu

280 üyeden 240’nın oy kullandığı seçimde mavi liste ile sandığa giden Ömer Faruk Dengiz 148 oy, beyaz listeli Itır Köylü 90 oy alırken 1 oy da geçersiz sayıldı.

BODER'in yeni başkanı Ömer Faruk Dengiz oldu
26 Haziran 2021 - 23:37 - Güncelleme: 22 Temmuz 2021 - 23:38

BODRUM- Bodrum Otelciler Derneği’nin(BODER) Olağan Seçimli Genel Kurulu, yoğun katılımla yapıldı. 2 adayın yarıştığı seçimde Ömer Faruk Dengiz başkan oldu.
İsis Otel’in toplantı salonunda yapılan genel kurula; Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları Emel Çakaloğlu ve Hüseyin Tutkun ile BODER üyesi turizmciler katıldı.
Kurul, 22 yıldır başkanlık yapan Halil Özyurt'un konuşmasının ardından divan heyetinin seçilmesiyle devam etti. Faaliyet ve mali raporunun okunup ibraz edilmesi ve denetleme ku280 üyeden 240’nın oy kullandığı seçimde mavi liste ile sandığa giden Ömer Faruk Dengiz 148 oy, beyaz listeli Itır Köylü 90 oy alırken 1 oy da geçersiz sayıldı.rulu raporunun okunup kabul edilmesinin ardından seçime geçildi.

İki adayın yarıştığı seçimde ilk konuşmayı Itır Köylü yaptı. Köylü, "Turizm STK’larına ilham kaynağı olabilecek bir yönetim modeli kurgusuyla derneğimizi, up grade etmeyi yani yükseltmeyi hedefliyoruz." dedi. Ardından kürsüye gelen Ömer Faruk Dengiz ise "BODER’in sadece 280 kişilik bir STK olması yerine yarımadaya yayılan bir dernek olması için çalışacağız. Artacak üye sayımızla birlikte BODER’e yakışan kurumsal bir binaya taşınmak için de gerekli adımları ilk günden atmaya hazırız. Bizim hayalimiz bu sektörün en önemli ihtiyacını karşılamak olacak." diye konuştu.
Konuşmaların ardından oy kullanımına geçildi. 280 üyeden 240’nın oy kullandığı seçimde mavi liste ile sandığa giden Ömer Faruk Dengiz 148 oy, beyaz listeli Itır Köylü 90 oy alırken 1 oy da geçersiz sayıldı.

Ömer Faruk Dengiz yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor;
Alişir Şahin, Ali Faik Korkmaz, Burak Yamak, Caner Arslan, Çetin Batuhan Akkan, Çiçek Sabahat Çalgın, Gürhan Gider, Kerem Berk Yılmaz, Mehmet Kocaoğlan, Mehmet Dağoğlu, M. Serkan Yılmaz, Yıldız Gökçe Uçarer, Yiğit Girgin, Yusuf Günaydın
Kaynak: BODER'in yeni başkanı Ömer Faruk Dengiz oldu


Bu haber 565 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ortaca'da Hıdrellez Coşkusu
Ortaca'da Hıdrellez Coşkusu
Erdoğan ile görüşen Özgür Özel'den ilk açıklama
Erdoğan ile görüşen Özgür Özel’den ilk açıklama