Beş yıldızlı ücretsiz İçmeler Halk Plajı açılıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığınca, "Beş yıldızlı ücretsiz halk plajları" serisi nedeniyle projelendirilen  Marmaris ilçesindeki ücretsiz İçmeler Halk Plajı’nın inşaat çalışması tamamlanıyor.

Beş yıldızlı ücretsiz İçmeler Halk Plajı açılıyor
11 Haziran 2021 - 09:02 - Güncelleme: 11 Haziran 2021 - 12:05
MUĞLA/ IÇMELER - Kültür ve Turizm Bakanlığınca, "Beş yıldızlı ücretsiz halk plajları" serisi nedeniyle projelendirilen  Marmaris ilçesindeki ücretsiz İçmeler Halk Plajı’nın inşaat çalışması tamamlanıyor. AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir de beraberindeki AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete ve Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen'le birlikte plajda yapılan çalışmaları inceledi.
Plajın hizmete açılması için yürütülen çalışmalarda, İçmeler Mahallesi'ndeki 7 dönümlük arazide sosyal alanlar oluşturuldu. Girişin ücretsiz olacağı plaj, günlük 2 bin vatandaşın hizmet alacağı şekilde projelendirildi.
Plajda kafe, restoran, soyunma ve duş alma yerleri, mescit, engellilerin denize girebileceği özel alanlar oluşturuldu. Engellilerin kullanabileceği özel yapım şezlonglar da sahile yerleştirildi.
Projeyi yürüten Bakanlık kuruluşu TURAŞ A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Cem Sultan Saral ve ilgili mimarlardan çalışmalar hakkında bilgi alan AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, gazetecilere, ilçenin keyifle denize girilen, konforlu bir plaja kavuşacağını söyledi. Tatilcilerin ve Marmaris halkının rahatı için plajda her şeyin düşünüldüğüne değinen Demir, hizmet kalitesine dikkati çekti.



 
Bu haber 678 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MUĞLA'DAKİ ŞABAN ATAŞ CİNAYETİNDE KİMLER TUTUKLANDI?
MUĞLA’DAKİ ŞABAN ATAŞ CİNAYETİNDE KİMLER TUTUKLANDI?
Fethiye Göcek Tüneli'ne 5 ayda 2 zam! Yeni geçiş ücreti ne kadar oldu?
Fethiye Göcek Tüneli'ne 5 ayda 2 zam! Yeni geçiş ücreti ne kadar...