Bakan Ersoy: Sağlık turizmi daha da canlanacak

THTC Kurucu Başkanı Emin Çakmak ile görüşen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Bakan Ersoy, pandemide sağlığın önem kazandığını belirterek “ Bu dönem sonrası sağlık turizmi daha da canlanacak” dedi.

Bakan Ersoy: Sağlık turizmi daha da canlanacak
28 Mayıs 2021 - 12:26
ANKARA- Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi –THTDC  Kurucu Başkanı  ve Dünya Sağlık Turizmi Konseyi- GHTC Onursal Başkanı Emin Çakmak,  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüşmede sağlık turizminin geleceğini anlattı. Bakan Ersoy, pandemi nedeniyle sağlık turizminin önemi kazandığını belirterek “ Bu dönem sonrası sağlık turizmi daha da canlanacak” dedi.

SAĞLIK TURİZMİ SANAL FUARLARI
Emin Çakmak görüşmede 3.4 milyar insana hitap edilecek şekilde kurulması planlanan 10 Türkiye Sağlık Turizm Sanal Fuarları hakkında Bakan Ersoy'a detaylı bilgi verdi. Ayrıca Haziran ayında Ukrayna’nın başkenti Kiev’de yapılacak Dünya Sağlık Turizmi Konseyi- GHTC Gnel Kurulu hakkında Bakan Ersoy’u bilgilendirdi.

TURİZMİN GELECEĞE HAZIRLANMASI HAKKINDA
Emin Çakmak,  Bakan Ersoy’a Türkiye turizminin tanıtılması, paydaşlar arasındaki işbirliklerin arttırılması, Türkiye Turizm Çatı Kanunu çıkartılarak turizm sektörünün güçlendirilmesi ve hukuki boşlukların doldurularak daha etkili bir sektör haline getirilmesi korusunda görüşlerini bildirdiğini söyledi.

TURİZMCİ BAKAN HERŞEYİ BİLİYOR
Emin Çakmak, "Görüşmemiz esnasında, bakan sektörden geldiği için sektörün tüm sorun ve sıkıntılarını yakın takip ettiğini belirtti.  Herşeyin bilgisi dahilinde olduğunu, çözümleri içinde gerekli adımların hükümet olarak attıklarını anlattı. Aşamalı olarak en uygun çözümü getirmeye çalıştığını söyledi” dedi.

 
Bu haber 408 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MUĞLA'DAKİ ŞABAN ATAŞ CİNAYETİNDE KİMLER TUTUKLANDI?
MUĞLA’DAKİ ŞABAN ATAŞ CİNAYETİNDE KİMLER TUTUKLANDI?
Selahattin Aydın vefat etti.
Selahattin Aydın vefat etti.