Alim Karaca'dan Otizm Farkındalık Günü ziyaretleri

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Fethiye’deki rehabilitasyon merkezlerini ziyaret etti. Karaca: “Bizim en hassas noktamız engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesi arttırmaktır.”

Alim Karaca'dan Otizm Farkındalık Günü ziyaretleri
02 Nisan 2021 - 21:49 - Güncelleme: 02 Nisan 2021 - 21:55

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde Fethiye’deki rehabilitasyon merkezlerine ziyarette bulundu. Başkan Karaca, tüm projelerde engelli vatandaşları düşünerek projelerin hazırlandığı şu anda yapılan hizmetlerde de hassasiyet gerektiren bu konulara çok dikkat ettiklerini ifade ederek, “Bizim en hassas noktamız engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesi arttırmaktır. Bu hassasiyetimizi tüm projelerimizde uygulayıp, engelli vatandaşlarımızın taleplerini dinleyerek gerekli adımlar atıyoruz” dedi.


KARACA’YA TEŞEKKÜR

Karaca’nın Zihinsel Engelliler Derneği ve Özel Atılım Rehabilitasyon Merkezi ziyaretlerinin ardından özel programından dolayı ziyaretlere Fethiye Belediye Meclisi Engelli Komisyonu Başkanı Ayşe Devrim Öztürk, Fethiye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nermin Serez devam etti. Fethiye Özel Saygın Rehabilitasyon ve Fethiye Özel Nursel Özdemir Rehabilitasyon Merkezleri’ne ziyaret gerçekleştiren Öztürk ve Serez, kurum müdürleri yanı sıra sınıflardaki öğrencileri de ziyarette bulundu. Ziyaretlerin ardından tüm kurumlarda Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya teşekkür edildiği belirtildi.


OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ

2 Nisan, tüm dünyada otizm konusunda farkındalık yaratarak otizmden kaynaklanan sorunlara çözümler yaratmak amacıyla, 2008 yılında Birleşmiş Milletler tarafından “Dünya Otizm Farkındalık Günü” olarak ilan edildi.
 
Bu haber 739 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Fethiye Göcek Tüneli'ne 5 ayda 2 zam! Yeni geçiş ücreti ne kadar oldu?
Fethiye Göcek Tüneli'ne 5 ayda 2 zam! Yeni geçiş ücreti ne kadar...
Gezi Dönüşü Midibüs Devrildi 22'si öğrenci 25 Yaralı
Gezi Dönüşü Midibüs Devrildi 22'si öğrenci 25 Yaralı